Verder onder eigen label: RoelfdeVries

Per 1 januari afscheid bij CvFO en verder onder eigen naam RoelfdeVriesMKBAdvies:

Na een vier jaar durende intensieve en vooral leuke samenwerking heb ik besloten om per 1 januari 2021 verder te gaan onder eigen naam en niet meer als onderdeel van CvFO.

Wel blijf ik samenwerken met CvFO als financieringsspecialist voor financieringsvraagstukken voor het MKB.

Bredere inzet

In de afgelopen jaren ontdekte ik dat een verbreding van activiteiten beter bij mij past dan alleen een focus op financieringsoplossingen voor het MKB. Al enige tijd werk ik als freelance bedrijfsadviseur voor Qredits Microfinanciering, en sinds vorig jaar ook als ondernemerscoach voor Startwijzer. Daarbij ben ik recent gestart als freelance docent/coach en assessor voor studenten van het Horizoncollege op de afdeling horeca.

Deze verbreding past mij goed, maar betekent ook dat mijn focus niet meer geheel op CvFO ligt. Daarom heb ik in goed overleg met CvFO besloten dat ik mijn ondernemerschap zelfstandig voortzet vanuit Roelf de Vries MKB Advies.

Terugblik:

“Ik kijk terug op een goede samenwerking gedurende de afgelopen vier jaar. Hierbij konden we vanuit CvFO veel ondernemers begeleiden bij het vinden van een passende financieringsoplossing.”

Peter Vonk: “Daar ben ik blij mee, want ik heb Roelf de afgelopen jaren leren kennen als een goede en betrouwbare financieringsspecialist. Ik ben dankbaar voor fijne samenwerking die was gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit, en ik wens Roelf veel succes toe met zijn nieuwe bedrijfsactiviteiten.”

Contactgegevens

E-mailadres: roelf@devriesmkbadvies.nl
Website: roelfdevriesmkbadvies.nl
Mobiel: 06-45741690 (onveranderd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *